Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 09.10.2024., 11:49   #4925
Amd_Shill
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
Gore si rekao da si uvoznik i retailer, sada ispada da je uvoznik Daikin HR...
KlimaKoncept je firma koja prodaje, ne servisira i ne ugrađuje koliko ja znam, zato te mogu preusmjeriti na ovlašteni servis i tu priča s njihove strane završava.
Nejasno je to da si Daikin dopušta takve bahate ovlaštene servisere - ako si ovlašten od nekog brenda za nešto nema veze di je kupljeno tj. u kojoj trgovini, ukoliko vrijedi garancija zbog daljnjeg produljenja iste servis mora obaviti ovlašteni serviser, to bi ti trebalo biti jasno. Kaj da ja kupim klimu u SLO, isto bi dobio odjeb?
Zamisli da tako npr. neki Canon servis da mi ne želi popraviti kameru jer je kupljena u Svijetu medija umjesto u Sancta Domenici koji oboje samo prodaju opremu, ne servisiraju...

Žalosno je da imaš toliko godina iskustva, a tako loš odnos prema korisnicima, ali izgleda da vam je konkurencija malo poremetila rad što je za nas krajnje kupce dobra stvar..

Edit: da ne bi bilo da imam kakvog doticaja s KK-om, zadnje 3 klime su mi bile Mitsubishi koje su nabavljene kod Veke, jedini doticaj kaj imam s KK-om je taj da je jedan od mojih bližnjih tamo kupio Haier-a...
Daikin HR je uvoznik ima desetak godina.
Moja firma je dovela Daikin u Hrvatsku sredinom devedesetih prva.

Daikin je prepoznao ponasanje klimakoncepta i uskoro ce im stati na kraj.

S druge strane,moje je pravo da odjebem svaku musteriju koja kupi klimu u klimakoncepta i nakon sto je tamo odjebu dodje meni ili nekom drugom dileru.
Zasto bi ja odgovarao za necine nesavjesno poslovanje?

Na koncu,Daikin nece silit nikoga od nas vecih da uskacu na servise klimakonceptu jer to mogu napravit sami,imaju svoju servisnu sluzbu unutar Daikin Hrvatske i oni to MORAJU.
Mogu natjerat mozda ekipu koja je nova i radi mali promet,ali ekipu koja im donosi visemilijunski godisnji promet ne mogu.
Jer ta ekipa lako moze
donit taj promet npr. Toshibi ili Mitsu.

Klimakoncept i njima slicni direktno udaraju na manje dilere koji placaju svoje servisere i ostale radnike.

A placa vrhunskog servisera u HR je ogromna.

I ne,zadnje godine prođet probija sve granice.
Toliko o remećenju
A prema kupcima imamo fenomenalan odnos,toliko da reklama niti ne treba vise
Amd_Shill je offline   Reply With Quote