Citiraj:
Autor Paxton
Da , vjerovatno bi dobio odjeb, jer proizvodjac ti mora pruzati "prekogranicnu" garanciju, inace ne vrijedi. Konkretno Daikin ne daje jamstvo za klime kupljene van Hr..
|
OK, to nisam znao, ali npr. da pružaju podršku kao npr Apple, zamisli ti da ti ovlašteni servis ne želi servisirati jer je kupljen u nekom ovlaštenom dućanu, a nije kod njega. A dobio je licencu, školovanje, povjerenje od proizvođača da servisira njihovo i kaj je najbolje, proizvođač mu refundira djelove i sve ostale pizdarije ukoliko je uređaj u garanciji (ukoliko nije, tim bolje jer tada serviser uzima maržu na djelove).
Mislim da tu najviše nadrapamo mi krajnji korisnici. Zašto da dam za nešto više para kod montera ukoliko mogu dobiti za manje u dućanu?
Da li tom logikom i ti monteri kupuju za sebe stvari, nevezano koje... Ono, dat ću 33k za auto jer eto to je kod Mireka, a neću kod Saše za 30k... Ahm, da, moš misliti... Isto idu tam di im je jeftinije
Meni se više čini da je netko nekome u ovom slučaju stao na žulj (kak se kaže). Toliko o toj tematici od mene. Odjavljujem se do zime kad čitam potrošnju i defroste po minusima