View Single Post
Staro 09.10.2024., 11:06   #19321
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
"Odradio" Rings of Power. Kad kažem, odradio, to stvarno mislim, baš sam se nekakok vukao kroz sezonu, jer nisam mogao ne vidjeti sranja koja rade.

Ne smetaju me crni vilenjaci, ne smetaju me kinezi vilenjaci, ne smeta me woke spika ili nešto slično.

Ne smeta me ni to što ne postoji pisana pozadina ili priča, da je rađeno kompletno odvojeno, čak mi to i odgovara, poklapa se lagano priča između Silmariliona i Hobbita.

Ali priča i gluma...

Galadriel, promašena 100%.
Numenor, nepotrebno politično sranje nalik na GOT.
Celebrimbor, promašen. Njegovo umjeće nije prikazano ni u jednom postotku kakvo ustvari je. Njegova moć ustvari.
Bombadil, čemu? Mogu preći prek toga, ajde, dobro se uklopio s Gandalfom.
Fight u 7. epizodi, susramlje kod gledanja.
Adar - promjena glumca, mrzim to.
Elrond - užas.

Jedino su mi patuljci dobri i dobro odrađeni. Cijeli feel je nekako na mjestu s patuljcima.

Vilenjaci su stvarno nemoćno prikazani a kao "viša bića". Ispadaju slabi i nemoćni.

Stvarno dobio dojam da je to rađeno s tak malim budžetom, na kraju sve ono što se pričalo, Amazon, najskuplja serija ikad, doslovno ispada smiješno.

Mnogi se ne moraju složiti samnom, ali netko tko je svoje djetinjstvo proveo čitajući, gledajući i maštajući LOTR svijet, ovo je ispod razine prihvatljivosti.

Vjerujem da za random gledatelje ovo je onako, dobro, srednje dobro.

Za nas fanove, ovo je šteta.

Ne znači da neću nastaviti gledati.
Mommistake je offline   Reply With Quote