Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 09.10.2024., 11:01   #4920
Amd_Shill
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
Možeš nam malo pojasniti ovo s dumpingom cijena? Ti znaš da kao uvoznik ne smiješ formirati krajnju maloprodajnu cijenu nego ju kreira sam prodavač koji kupuje klimu od tebe "na veliko" i jedinu cijenu koju možeš diktirati je ta, veleprodajna? Ili je u pitanju kartel pa kao uvoznik je rekao svim retail-ovima da imaju istu cijenu?

Do sada sam uvijek kupio klimu di je bila najjeftinija, na akciji, ispod svakog morala , a montažu mi može odraditi bilo koji ovlašteni monter koji je slobodan.

A ovo tvoje poklapanje slušalice ukoliko je netko kupio klimu u određenom dućanu to sve govori o tebi i tvom odnosu prema poslu...
Daikin uvozi Daikin Hrvatska d.o o. za cijelu regiju.
Klima koncept je firma koju boli briga za kupce NAKON sto kupe klimu tamo.

Mi stojimo iza ljudi koji su kupili klime kod NAS. Iako mi vecinom radimo velike sisteme.
Ako si kupio klimu u klima koncepta i trazis od mene servis u garanciji dobices odjeb isti cas i ne znam sto je tu nejasno.
Cak i ako zelis platit 99% distributera Daikina ti nece doc kad saznaju di si kupio

Ostavi ti moj odnos prema poslu, 25 godina i stotinjak reprezentativnih objekata govori samo za sebe.
Amd_Shill je offline   Reply With Quote