View Single Post
Staro 09.10.2024., 08:40   #6521
tascam
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor BUG Pregled postova
Ima tko problem da u zadnje vrijeme nakon 24 sata ne dobije novu IP adresu, tj. uopće se ne spoji ponovno na net? Istina je da imam vlastiti router, novi od ove godine(RT-AX86U_PRO) spojen na ONT (nede preko njihovog routera). Nije da se često to događa, jedno vrijeme radi bez problema i up time je više od mjesec dana i onda mi se sad već u roku tjedan dana 2 puta to dogodilo. Složio sam si da mi je u noćnim satima obnova te adrese i onda me ujutro dočeka da nema neta što mi zadaje problema dok me nema doma, a moram pristupiti servisima koji idu preko neta.
Zvati mi ih se neda jer će naravno reći da je problem u mojoj vlastitoj opremi (možda i je, ne kažem), a opet mi se neda prebacivat sve na njihovu natrag jer nema pravila kada će se to dogoditi. Pa čisto ako ima tko da mu se to događa u zadnje vrijeme i s kojom opremom da znam poduzimat daljnje korake. Hvala.
Ista stvar se meni ljetos dogodila 2,3 puta.Ujutro svijetli crvena lampica za internet.Također Asus router AX86U pro.Nakon toga radi opet uredno.
tascam je offline   Reply With Quote