09.10.2024., 08:40
|
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Autor BUG
Ima tko problem da u zadnje vrijeme nakon 24 sata ne dobije novu IP adresu, tj. uopće se ne spoji ponovno na net? Istina je da imam vlastiti router, novi od ove godine(RT-AX86U_PRO) spojen na ONT (nede preko njihovog routera). Nije da se često to događa, jedno vrijeme radi bez problema i up time je više od mjesec dana i onda mi se sad već u roku tjedan dana 2 puta to dogodilo. Složio sam si da mi je u noćnim satima obnova te adrese i onda me ujutro dočeka da nema neta što mi zadaje problema dok me nema doma, a moram pristupiti servisima koji idu preko neta.
Zvati mi ih se neda jer će naravno reći da je problem u mojoj vlastitoj opremi (možda i je, ne kažem), a opet mi se neda prebacivat sve na njihovu natrag jer nema pravila kada će se to dogoditi. Pa čisto ako ima tko da mu se to događa u zadnje vrijeme i s kojom opremom da znam poduzimat daljnje korake. Hvala.
|
Ista stvar se meni ljetos dogodila 2,3 puta.Ujutro svijetli crvena lampica za internet.Također Asus router AX86U pro.Nakon toga radi opet uredno.
|
|
|