View Single Post
Staro 02.04.2003., 15:56   #23
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
kome to naplacujes? kaj ima neko tko zna manje od tebe pa je voljan platiti? ili si samo dovoljno agresivan pa ljudi pomisle da ti fakat nes i znas...

posto te ne znam osobno necu komentirati...nisam rekao da nikada nikome nisi pomogao ali da si mnoge otjerao jesi...ili na njuzima tip postavi pitanje zakaj u ponudu ljudi stavljaju potraznju i obrnuto pa ga ti poljujes da je i on stavio pitanje u krivu grupu...mislim da stavio je pitanje u krivu grupu tematksi ali di je trebao upozoriti bedake na idiotizme koji rade..mozda u grupi hr.pazise.greg.ce.uskoro.doci ??
ma kog sam otjerao???one koji se registriraju samo da bi jednom nesto pitali i nikad vise nedodju???nelupetaj
sto se tice newsa takva upozorenja ko sto je tip napisao nikad nisu pomagala - a i istina je da je sam napravio istu pogresku tj bio OT.....to sto nema gdje drugdje prigovoriti nisam mu ja kriv, nek trazi osnivanje nove grupe
i da, nebi vjerovao koliko ljudi nezna ni na net pa nije tesko prodavati znanje.......
Citiraj:
Originally posted by Rak

Ne krivi Abita za tvoje neznanje. Postaj na Probleme pa da vidimo. Bio bi i red da ti otvoriš neku temu pa da napravimo redaljku na tvojoj ploči.
abit je kriv - nije bilo svrhe postavljanja pitanja na forumu jer je rijec o gresci u abitovom biosu na svim kt7 plocama (dakle kt7/kt7a/kt7a raid, mozda ima jos koja)....novi bios nije nikad napisan a bez njega stvar nesljaka i gotovo.dosta ljudi je vec pisalo abitu ali im nitko nije odgovorio dali planiraju ispraviti stvar
greg SE je offline   Reply With Quote