Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 07.10.2024., 17:24   #4892
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Samo pazi gdje ćeš staviti tu jedinicu od 5 kW, ako sam dobro vidio, one su i na najsporijoj brzini glasne i jače pušu nego recimo 3,5 kW na 3. brzini.

Meni osobno to puhanje najviše kvari ugođaj grijanja, kod klime bude toplo, par metara dalje se osjeća hladno puhanje i nije baš ugodno. Da imam mjesta, radije bih stavio parapetne jedinice ili radijatore, ali su prozori niski pa ništa od toga. Bit će jednog dana podno...
Što se tiče puhanja, klima će bit postavljena na katu u hodnik i hladit će gornji kat i manji dio donjeg hodnika u prizemlju, klima će bit okrenuta prema sobi da puše a ostatak hladnog zraka će se raspšrit po gornjem i donjem hodniku pa čak i ak ulovi nekaj malo kuhinje u prizemlju, tak da neću osjetit direktno to puhanje.

Al kad si spomenuo puhanje, u sobi imamo haier klimu od 2.5kw i zna bit neugodno, samo je problem kod haiera, što je malo bučnija na najnižoj brzini tj low, i ima tri moda, ak se ne varam daikin ima pet modova podešavanja brzine vrtnje venta.

Mada nisam još naletio da se neko žali na glasnoću puhanja kod daikina, a kolko čitam, tu je mitsu malo bolji tj tiši je. Mislim da daikin ide do 20db a mitsu do 18, to bi im trebao bit onaj silent mode..

Vidio sam klimu koja nema klasični sistem s klapnom, nego ima rupice, tak da je izbjegnuto puhanje.
zvonac je offline   Reply With Quote