View Single Post
Staro 07.10.2024., 12:09   #3225
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Prvi puta je bilo usmeno u pošti gdje sam dobio odbijenicu pa sam morao pismeno u nekom formularu. Bilo pred koju godinu već sam podsvjesno potisnuo detalje
Drugi puta sam bio u pošti, našao voditelja, pogledali taj potpis, bilo kasnije popodne pa sam ostavio podatke, oni će kao provjeriti s poštarom i javiti mi se idući dan. Nisu se nikad javili, 2 dana kasnije se pojavilo to pismo. Tu nisam išao dalje, nisu vrijedni živaca i vremena
U prvom slučaju se poštar šetao okolo s mojom novom karticom koju je banka poslala, a drugi puta su bili neki papiri. Tako da nije bilo nešto bezazleno u oba slučaja.
Valjda zato svakih par mjeseci imamo novog poštara - neće im nitko raditi takav posao za minimalac.
Za te situacije gdje ti paket stoji dugo nema lijeka, jedino da odeš u poštu pitati pa ako naletiš na nekoga dobre volje da ti to potraži.
Zvao sam 2 puta szk gdje je po trackingu provjeren paket i kaze zena to vam jos nije otislo iz sortirnog centra, drugim riječima "mi ne znamo točno gdje je vas paket", tako da iskreno ne znam kako bi ga netko sa saltera mogao potraziti i gdje bi ga točno trazio

14.09.2024 07:32:49
subota
Pošiljka je otpremljena prema unutrašnjem prometu
10003 ZAGREB

13.09.2024 21:09:49
petak
Pošiljka je prispjela
10003 ZAGREB

10.09.2024 10:50:00
utorak
Pošiljka je u pripremi za otpremu
NLHAGA DEN HAAG A POSTNL IMEC