Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Autor John Creasy
brutalica auto.. boja najbolja.. zadnji brisač nisu morali stavljati
|
Citiraj:
Autor WraGG
Covjece, ovaj Duster bas super izgleda! Cestitam i da ga se navozis 
|
Citiraj:
Autor Hamm
Lijepo. 
|
Hvala
Citiraj:
Autor xlr
Daj mi reci, iskreno, sad ga si ga malo odvozio koliko je iritantan onaj buzzer za speed limit i ima li opcija da se stisa na neki nizi level? Gledao sam neke pov drive videe na yt-u i renaulti su imali (barem na videu) dosta naporan taj alert. Ali ih nisam cuo u praksi jer kad sam radio probne, nitko nije imao modele nakon 1.7, samo starije.
Auto izgleda bas dobro, lajkam gumene tepihe, da ne kazem kadice. Meni zao sto nisam isao na takvu opciju, jer sam tek nakon kupovine obicnih gumenih saznao da postoje ovi duboki. Boja mi je cak dobra! I kod Kie mi je ta SMB bila prvi izbor.
|
A ispočetka je buzzer bio dosta naporan, ali navikao sam se već nekako. Postoje dva buzzera vezana za brzinu. Prvi je "bip" kad prepozna znak za brzinu, a hvala Bogu znakova je milijun, haha. A drugi je bip kad prekoračiš brzinu, on se oglasi dva ili tri puta i onda stane, i pojavi se kad slijedeći put opet prekoračiš. Postoji opcija za glasnoću zvuka upozorenja, nisam siguran da li se može smanjiti do nule ili samo na jako tiho. Provjerim pa javim. Također postoji tipka, vjerojatno je na nju Stef mislio, koja isključi asistove, tj. prebaci u mod "odabranih asistova" koje ti definiraš u postavkama, ali da to je kao i start/stop tipka, treba ju kliknuti svaki put kad upališ auto.
Citiraj:
Autor Hamm
Cekam ja jutros da prosje neka nova daca duster da me poveze u gym, a kad ono qita. 
|
Haha, sorry nisam isao danas, noc je bila izazovna, ostao sam spavati duže.