Citiraj:
Autor mrva_zg
Ma 318is je bio jeben, samo svjeze ulje i pazit na temperaturu
Ja sam ga imao sa difom 4.41 igracka samo takva.
Nejde preko 160 ali razvrtava se ko R1.
Jos ako zavaris dif da vidis igracke, sva sreca da je to bilo vrijeme kada murja nije gledala a ni znala sto je zavaren dif pa sam prezivio, inace bi bio u presi odavno
Ali vozio sam i 320is
to je potpuno druga prica
|
Razvrtavao se i bez mrdanja po diferencijalu.
Zato sam ga i razbio, em mladost ludost, em je išao preko 110 u drugoj, to me je i koštalo haosa

.
Imali smo paralaleno ćaća i ja aute slične snage tada - on 230e 124ku, ja iS-a. Do 180-200, iS pojede mečku, onda nakon 200 ga krene lovit, i na 210+ nadalje, mečka ode.
320iS-a nisam vozio nikad, ali sam bio vožen nekoliko puta, ovdje je poznanik imao jednog, 15ak godina ga je vozio, auto je bio tvornica tvornica doslovno nov sve godine, kad je umro, sin ga je prodao za nemalu lovu.
Što se ulja tiče, ja u mojih ne znam ni ja više koliko bmw-a od 18e godine života pa nadalje dok je bilo love za njih, samo sam 2 ulja sipao, koja su dolazila u obzir - castrol rs, ako njega nije bilo u tom momentu, mobil 1.
I nikad ni sa jednim nije bilo problema, ni četvrtacima ni šestacima kasnije.
Ali ja sam 'zaglavio' sa e21, e30, e36 (tek pokoji 325i onako, u prolazu kupljen na mjesec dva), e28 i meni broj 1 - e34.
Ove 'novije' nisam kupovao, nisu mi bili zanimljivi nakon x vožnji i isprobavanja kod frendova (frend, kumov bratić i jedan ugledni restorandžija zagrebački btw, je bio godinama bmw fanatik i kupovao svakakva čuda pa sam isprobao svašta kod njega, kojekakve e34 v8, pa m5 e34, pa 850csi, itd., drugi frend iz njemačke je fan općenito raritetnih auta, pa je dolazio tu svakavim čudima isto i ostavljao mi na par dana da se izguštam, svaštanešto, npr ACS m3 cabrio), a kasnije se moj tok love preusmjerio tokom života u neke druge stvari, i moja ljubav prema bmwima je i dalje na čekanju