Ne znam jesam li vec pisao o problemu ali nesto slicno sam ja imao.
Nekad oko bozica je ht imao promo 500mbita brzinu na 3 mjeseca. Inace imam 200 mbita.
Uzeo sam to i sve je bilo ok.
Nakon 3mjeseca mi je istekla da opcija i tu su poceli problemi. Na pocetku nisam povezao s tim ali na kraju se ispostavilo da je do toga.
Naime nakon ta 3 mjeseca kad se brzina trebala vratit na 200 poceli su problemi da mi se sve jednostavno uspori. Stranice ne otvara. Speedtest pokazuje brzine nize od 100mbita pa cak i vise od 200mbit. Pa 15 sekundi kasnije bude sve ok. Pa u igrama ping skoci i opet bude neigrivo. Dok sam u sastancima samo me izbaci van itd itd.
I to je trajalo par tjedana.
I odlučio sam prijaviti poteskocu htu. I na prvu su mi rekli da je sve ok. Da se ne vide pucanja veze sto je i bilo tocno. Mene nikad nebi izbacilo. I odlucili su to proslijediti tehnicaru.
Zove me neki decko i ispricam mu u detalje sve i kad me pitao kad je to pocelo, meni je sinulo da otkako su mi spustili brzinu nakon promo 500mbita. I tu on stane i pocne nesto traziti i kaze da mi uopce nisu resetirali liniju nakon smanjenja brzine i da ce on to sad napraviti i da mu se javim ako to ne pomogne. I od tad je sve bilo super. Nije se niti jednom ponovilo to.
Ne znam ima li ikakve poveznice s tvojim ali mozda pomogne tebi ili nekom drugom.
Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk