Evo na tvojoj toj prvoj recenici mogu rec totalno not true za e3 i a1,
Znaci gledam sad kako prominit nozzle na E3, treba ti jedno 10-15 minuta, i ja sam kad god bi mjenjao nozzle na kobri skršio nešto il bi se sprzio sa ovim odvidavanjem cupanjem kabela i odvidavanjem vruceg nozzlea zavidavanjem novog
u A1/A1 mini nozzle promjenis za 30 sekundi, skinses cover, pritisnes rucku, izvadis stari nozzle stavis novi vratis cover. Gotovo. Nema grijanja nema odvidavanja nema zavidavanja, task uvik gotov ispod minute, i jos milijun takvih stinica ima koje jednostavno su brze i nemas se sa cime bavit nego printat, šta je meni poanta 3d printera.
Nema levelinga odradi ga sam prije svakog printa, kobra, list papira i ja svaki drugi print u garazi pa namistaj taj glupi z offset, pa iduci print opet drugaciji z offset..... Nezz jel bambu uopce ima z offset?
Svaku promjenu filamenta ili vremenskih uvjeta, eno mene do printera gledat jel se prominio flow filamenta triba li dizat il spustat flow. Ovaj to odradi sam nekako i to radi. Sam ti javi kad triba podmazat, kobru nisam nikad podmaza, nisam zna da to triba tako cesto podmazivat....
Da zatvorenost mene malo smeta, najvise me smeta sto nemaju x/y stretch factor za jedostavno namistit, šta imaju apsolutno svi drugi sliceri.