Citiraj:
Autor RainZG
WTF?
Sada sam otvorio mail adresu mirkofodor290@gmail.com u ukupno 20 sekundi bez ikakvog telefonskog broja ili druge email adrese.
firefox private window, create account i to je to, na PCu naravno, bez koristenja VPN-a ili slicnog.
|
ma nevjerovatno, zaista.
probam ff + private + veza preko moba (bon bon).
@binary, i to znam, jer tako je vec dugo, ali ja ni ne izbjegavam mob. kupio sam vec 3 hebena broja na kiosku, al ovi hostapleri ne prihvacaju taj br. ne prihvaca mi ni br koji mi je kolega odozgo probao poslat da ukucam. nije da pokusavam sa neke shady mreze, korporacije i sta ti ja znam. od doma to radim. sad sa fibernet-a, pred 15ak dana sa t-koma.
probat cu sad i ovo gore prek bon bon-a.
edit: ista stvar, "This phone number cannot be used for verification."
edit2: kolega gore opet bez problema generirao bez moba/emaila. zaista mi nije jasno u cem je stos. zasto nekome oce, a nekome nece ni sa mobom ko meni. sad sam na taj kreirani acc bez problem ukucao mob koji mi je odbijalo, ALI

, kad ga pokusam verificirati dobijem ovo:
Oni nisu normalni

. opet ponavljam, novi br sa kioska. upotrebljen samo za jedan poziv na drugi mob (bez javljanja). tele mreza.
edit: i nemos koristit disposable email za recovery "Enter a recovery email that does not lead to a temporary or disposable inbox".