View Single Post
Staro 29.09.2024., 16:56   #25
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
Ne. Nisam to rekao. Znaci email pokisavam iskljucivo sa kompa napravit. Na mobu sam probao ali samo prastarim s3 pa zato vjerovatno tamo ni ne moze proci (a 4.04).
E sad ak je destinkcija, stvarati sa moba od stvaranja sa kompa, onda je to jos jedan level ludosti imo.
Nekak imam osjecaj da ce tu biti jako puno pisanja veoma brzo. Oni su nest promjenili u pristupu il je problem u meni lol. Oblak i te fore lol.

Iphone over my dead body. Prije bi se odrekao smartphona i vratio na nokia-u.

Edit: sva 3 sima koja sam kupio su aktivni. Napravio jedan poziv tak da nije so toga sigurno.

Nebi ni smjelo igrat ulogu ali manja sansa da kenja ako je zbilja Bug sa Google strane...teoretski barem .
P.S.- mrzim Apple al bas radi Google pizdarija u zadnje vrijeme pocinjem razmisljat u tom smjeru. Bez Smartphone-a danas se jednostavno jako neugodno zivi.