upravo to kako mkey pise. koma totalna.
taj mob br mi treba u zasebnom mobu za napravit gmail acc i onda prokleti fačabuk acc. lazni sa nikakvim detaljima o meni. a to mi treba zbog iznajmljivanja i za udrugu iznajmljivaca.
znaci ne zelim ni na koji nacin da taj mob br i ti accounti budu vezani sa ovim postojecim sto imam sad, jer fačabuk i ostala sošl netvork s*anja ne podnosim. al eto, ja sam zapeo na najbanalnijem koraku.
nekad se kolko se sjecam gmail acc mogao stvoriti sa mobom, fiksnim brojem i sa drugom email adresom. danas vise nista osim mob odnosno sljanje SMS-a. ak ukucate u trazilicu problematiku cak se nudi kao rjesenje iz nekih zemalja da ne treba telefon. datum clanka je tipa prosla ili ova godina. totlani BS. probao sa VPN-om.
zasto oni stavljaju te brojeve na black listu i koliko puta se moze napravit acc sa istog to je isto dobro pitanje jer nekako cisto sumnjam da je sa svih tih brojeva 100-e puta netko stvarao adrese.
a ako oni (google) stvarno gledaju i imaju uvid u nekakav imenik i ako tamo ne nadu br i automatski ga blokiraju onda je to prebolesno i nakardno IMO.
neznam sta napravit i kak stvorit tu hebenu gmail adresu. ne sad samo za ovu namjenu, nego i inace

. sick.