Može bit 30 stvari a svih sam vidio. Raspali sve po kući šta imaš i onda mjeri na fidovki napon. Također kad popališ sve,pećnicu ostavi za kraj. Gledaj u neku žarulju,bilo bi dobro da nije led i kresni pećnicu. Ako sijalica zamiga i oslabi jakost svijetla,imaš slabu nulu. Ploča ti je nered živi. U većini prihvata pod vijak od nula a vjv i još negdje imaš više žila. Ako su u rupi štajaznam dvije žile,jedna 1,5mm a druga 2,5, vijak stisne deblju a tanju ne i tako se nakote loši spojevi. Ploču,pa taman ne bio problem u njoj,obavezno presložit kak spada. Možda je od brojila do tebe negdje nula fasovala,možda od mreže do brojila,možda su u šumi... 😄
Da si bliže,sa zadovoljstvom bih se uhvatio toga jer obožavam te anomalije locirat i sredit.
Električar nek bude neki mačak,to priučeni niti shvaćaju niti će nać problem,za takve je ovo naučna fantastika a s ovim nije za se za*ebavat. Meni je nekoliko puta bio problem kod susjeda a ne kod tebe pa sam zato napisao da može bit 30 stvari. Sretno i pametno i javi šta si našo. 🙂
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk