View Single Post
Staro 27.09.2024., 08:30   #3253
Ivan357
Premium

Datum registracije: Jun 2020
Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
Ivan357

Koje agregacije ti rade? 889 ima lošije agregacije nego 801a tako da zasad ti je ok ali kad će se frekvencije preraspodjeliti možda će ti faliti agregacije koje ima 801a.
nemam pojma, svašta nešto sam pokušavao, i najbolje rezultate dobijem kad ništa ne diram

Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
I ja sam. Važna napomena - ako ste planirali MC889A koristiti uz Telemachovu unlimited tarifu, zaboravite ga. U verziji firmwarea koju sam dobio u DNA Netti verziji rutera od Finaca nema SMS-a ni u WebUI-ju, niti se mogu iščitati preko API-ja. Da stvar bude gluplja ruter SMS-ove uredno prima, briše sa SIM kartice i drži negdje u sebi (kad otvorim index.html#sms piše mi Device SMS 15/100, ali backend api vraća errore), ali ih ne daje van. Zbog toga ne radi ni Homeassistant integracija s njim.
Većina opcija za odabir bandova i cell lock dostupne su u UI-ju bez prčkanja, dodatne se mogu dobiti skriptom (postoji i greasemonkey verzija koja se sama učitava).

S druge strane ispada da na mojoj lokaciji 5G u idealnim uvjetima signala s tim ruterom ima (za sada) pristojne brzine, puno bolje od Xiaomi 5G CPE na bilo kojoj lokaciji u kući i na tavanu, pa mi SMS možda neće ni trebati.
da, skužio sam jučer da nema SMS opcija 🤦*♂️
al nije mi bitno, uzeo sam HT turističku, ako krepa uzet ću gigabox+ tarifu za par € više
A1 na toj lokaciji ima loš signal (homebox je katastrofalno radio), a telemach nisam ni isprobavao

Zadnje izmijenjeno od: Ivan357. 27.09.2024. u 09:02.
Ivan357 je offline   Reply With Quote