Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.09.2024., 02:58   #75877
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
02 ili još stariji?
Jedan 2002ti alpina u neka divna stara vremena.

Ne sjećam se još jedino na 2800ki (e3) jel isto bila sport getriba ili je bio klasikaner. Morao bi na tavan zavirit, da nije tamo, ionako je skoro pol tog auta još gore iznad radione

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Imao je nekoć klimu, kompresor klime nije u autu već barem 15 godina. Ali izmjenjivač topline kod ventilatora je još uvijek originalan u autu. Tipka za paljenje kompresora sad pali ventilator. Ima šalter na temperaturu, ali se po želji može i trajno upaliti. Ali nije niti potrebno... Samo backup opcija.

Ima dosta kocki s klimom po Njemačkoj, kao i automatika - i mene je začudilo, ali se očito ljudi nisu voljeli voziti po gužvama s manualcima.
Automatika sam vozio, 320i i 325i kocke, ali kažem, s klimom, jok. Imao sam tamo početkom 99e i talijanski 'm3', aka 318is, s kraja proizvodnje 91e, i to je lik talijan uvezao u Hr svoj auto kad se doselio živjeti ovdje, imao je, ono, valjda 95% opreme što je išlo na kocku, ali klimu jok