Citiraj:
Autor Ninja_Zg
Svi benefiti koje vidim i mogu zamisliti mi ne opravdavaju razliku u cijeni, da se bolje izrazim, a ono najvaznije, ne mislim da mi to bude zadnja tipkovnica u zivotu pa sad moram ici na nesto ekstra vec samo entry u custom tipkovnice.
TBH, da ova posudjena K10 ima veliki enter, otkupio bih je od frendice i s tim se zabavljao.
A neke switcheve uz tipkovnicu trebam uzeti kad vec uzimam preassembled pa eto, biram izmedju ponudjenog.
Slusam prijedloge, kad si vec iskusnjara, sto da iduce uzmem da zamijenim stock switcheve? 
|
Daleko od iskusnjare, ali znam ponešto

.Linearni/taktilni ili clicky? Koji te zanimaju?
Btw :
Citiraj:
Autor Firecracker
Ja se baš i ne slažem da je Q dobar izbor. Metalna je, zvuk se više odbija po metalnom kučištu time je "neugodniji" za čut od plastike.
Slušao sam stvarno dosta high end tipkovnica preko YT. Po mom osobnom mišljenju V6 Max bi bio izbor (nemam problem s prostorm na stolu) ali pošto ih nema za naručit u UK ISO formatu, V3 Max je moj izbor. Trenutna tipkovnica ima shine-through i kako često radim u mraku ovo mi je stvarno bitan feature. Izlizane (sjajne) tipke kod ABS key capa nakon koliko vremena mogu očekivat? Shine through keycaps cherry profile mi je želja, ima li tko za preporučit? Ovo je OK ali cijena 
|
Složit ćemo se da se ne slažemo, plastika i dobar zvuk u tipkovnici nemaju što tražiti. Mooozda polikarbonatni bottomi kod Mode Sonnet/Envoy a i tu ne preferiram. Neda mi se uploadati da čuješ moj TKD Cycle7 ili kolegin Mode ENVOY što sam slagao…
Što se shine thorugh tiče, navodno su one HyperX pudding dobre
Btw ima li tko na forumu Neo Ergo (iako sumnjam), da se pohvali malo ?