Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.09.2024., 11:29   #75802
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Koliko god se trudio u voznji NE cackao po tom ekranu, skuzio sam u ovih samo mjesec-dva dana koliko je to sranje ometajuce u prometu. Samo taj čin diranja ekrana i ocekivanja vizualnog feedbacka je katastrofalan osjecaj. Jos kad infotainment kasni za dodirom, aj bok.

Prvi auto s ekranom, jbga... Fale mi tipkice :')
Osobno stvarno ne volim kad sve ide preko ekrana.
Ne znam čemu idu u takav ekstrem (odnosno znam, ušteda, ali ono, radije mi naplati to nešto više i ostavi mi bitne tipke) ali itekako vidim i prednosti dotičnoga za neke funkcionalnosti, popup navigacije ili multimedije (glazba, podcasti, audio bookovi...).

Zato je najbolja zlatna sredina (kao i uvijek) - imati lijepo ekran ali i tipke.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Da li je moguće, jer živimo gdje živimo, da mi je Kasko skuplji sljedeće godine jer sam prijavio štetu sad neki dan?

Imam osjećaj da mi ga sad meću s zadnje strane jer sam prijavio štetu.
Da ako ostaješ u istoj osiguravajućoj kući, promjeni kuću i dobit ćeš bolji deal
Za obavezno osiguranje dijele podatke, ali za za kasko ne (tj. bar nisu još do prošle godine, ne znam je li se nešto sad promjenilo u zadnje vrijeme).
Igorr je offline   Reply With Quote