View Single Post
Staro 21.09.2024., 08:15   #1021
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
"Alat" sam iskemijaš ako si snalažljiv, cca fi 3 - 4 mm, 4x, dovoljno dugo,
evo kako izgleda gotovi > https://www.incarconnections.co.uk/u...elease_key.jpg
Kad gurneš onda oslobodiš kopče koje ne daju radiju da izađe van.

Jeli taj display prikazuje šta drugo osim informacija vezanih za radio ?
Ako ne onda je bitno lakše.

Imaš problem pronaći odgovarajući okvir / frame / facia koji sjedne umjesto postojećeg a u njemu 1-DIN ili češće 2-DIN okvir za ubaciti radio.
Moguće da i postojeći možeš "nekako" iskoristiti ...

Šta se prekidanja tiče, opet treba izvući radio ištekat > uštekat konektore da si siguran u dobar spoj ... ništa čudno nakon 13 godina.
Isto tako treba pregledati zvučnike .... sad mi se ne traži gdje idu u tvom slučaju ....
Obzirom da obično tvornički ugrađuju svakakve škovace, ne bih se čudio da je u njima problem.
Zamjeni ih po principu "šta može stati" i eto veselja.

Ako nemaš vremena i nisi na ti sa svim tim, probaj se zaletiti do neke firme / garaže koja se bavi auto akustikom .... valjda te neće oderati, bar za savjet.
Kužim, već vidim da one jednokratne vješalice, šta dobiješ u kemijskom, su stvorene za izvaditi ovo čudo van.

Ne koristi ničemu pametnom taj display; sat, temp, radio i volume.

Nemam baš vremena za zajebavat se, ali mislim ipak da hoću "riskirat" sa ovim dolje što je freezer preporučio. Za tu paru vrijedi probati. Pa ako nešto za*ebem idem nekom po pomoć.

Za prvu ruku ide vađenje radia i provjera konektora, tko zna možda je i samo neki konektor loose ili oksidirao pa onda vidimo kako stvari stoje.

Citiraj:
Autor frezer Pregled postova
Za izvući ga uzmi 4 čavla/eksera, gurni unutra i ide van bez problema.
Ja prije par dana kupio na aliexpresu android multimediju za opel astru h. Isti je i za vivaro. Sve radi od prve. Komande na volanu isto šljakaju. Dobiju se svi konektori i adapteri tako da nema nikakvog rezanja žica.
Ima raznih modela (ram, procesor, itd )
Šalju iz Poljske tako da nema problema sa carinom.
Ovaj
Hvala puno. Koju si ti točno konfiguraicju uzeo?
vlatko27 je offline   Reply With Quote