20.09.2024., 15:54

| 

| 

| 

Premium 

Datum registracije: Aug 2004 

| 

Citiraj: 

Autor  aski

Čime bi bilo dobro zamijeniti S23 vanilla? Dakle, taj segment mobitela me zanima. 

Znači, imam grdih problema s dual SIM, pisao u Samsung temi već prije. Od drugih stvari koje me smetaju je shutter lag i to me iritira kad dijete slikam jer i u najmanjem pokretu slika ostane mutna. 

Opirem se već neko vrijeme da zamijenim mobitel jer osim ove dvije stvari mi sve radi OK, ali nemam više živaca. Najgore mi je kad me zove netko dok radim na poslovni broj, a ne zvoni pa ljudi valjda misle da im se namjerno neću javiti. Onda me žena nazove da testiramo privatni broj, mobitel u ruci i javlja joj da sam zauzet. 
Jutros samo moj SIM u mobitelu, poziv odmah pukne ili uspostava traje i traje dok počne zvoniti ovome koga zovem. 
Probao sve moguće kombinacije od 5G, 4G, uključi isključi, Volte pa nadalje i ne radi. 

Imao sam 5 godina iPhone i vratio se na Android jer mi tamo fale neke stvari koje ne možeš mijenjati. 

E sad što uzeti, a da valja? Razmišljao sam o Huaweiu, ali ne radi NFC pa neću. Honor se čini neloš, ali opet ne znam kakav je njegov UI tj. je li fluidan. 
iPhone znam kakav je, ali on bi mi bio krajnji izbor uz određene kompromise. 

Usput, na iPhoneu sam imao istu kombinaciju par godina za dual SIM i nikad problema. Tomato je moj privatni i bio je eSIM, a HT fizički. Sad je ista kombinacija mreža, samo je privatni Tomato fizički SIM. 

Zadnji Xiaomi koji sam imao je bio Poco F2 Pro. Imam ga još uvijek za po kući, ali više ne znam kakav je taj Hyper OS. 

Znači, OK kamera, fluidan mobitel, baterija koja drži do večeri i da me ne *ebe dual SIM. 

Sent from my SM-S911B using Tapatalk 

| 

Mozda xiaomi 14? Slicne velicine, radi sve solidno i brzo, shutter brz. Osim sto ne volim xiaomi bas previse u zadnje vrijeme iz drugih razloga, telefon je super ako ga nadjes za pristojne novce  

| 

| 

|