Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.09.2024., 13:24   #75704
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pa dobro sad si ih predstavio ko da su zadnja šljuka. To je fakat daleko od istine.

Jasno da bi bilo logičnije uzeti neki recimo T4 ali bože moj kad već dizlo želi...

Kad smo kod kvalitete

Počeo me jebati tempomat na škodi.

Situacija 1: tempomat upalim dok stojim u leru i nakon minute dobijem ikonicu tempomata sa uskličnikom. Tempomat se ne može koristiti iako sam ubrzao na brzinu dovoljnu za aktiviranje tempomata. Paljenje gašenje tempomata ne pomaže.

Situacija 2: tempomat upalim i aktiviram dok se primjerice vozim autocestom 130km/h. Nakon nekog vremena tempomat se "ugasi" tj. ostane ikonica tempomata ali a uskličnikom i automobil počne usporavati. Ponovno paljenje ili gašenje tempomata ne daje željeni rezultat tj. da se tempomat može koristiti.

Tempomat može raditi normalno satima, a može i krepati nakon minute.

04.10. servis pa ćemo vidjeti kaj je....

greska Tempomat-ler-1 Tempomat-ler-2
Vrijeme je da promjeniš akumulator.

Ti ne osjetiš probleme prilikom paljenja, ali napon prilikom paljenja padne ispod određenog nivoa. Iz nekog razloga tempomat je taj koji bude među prvima na kojem se manifestuje problem.