Hehehe imao sam i ja te probleme. Iskreno, ne znam sto se promjenilo jer vec duuugo nisam imao to. Vjerujem da je neka postavka ili sl...
Inace, synology muku muci s titlovima u pgs ili mozda cak i sub formatu. Provjeri si to. Najlaksi mu je srt format. Za pgs radi transkodiranje i onda je dar mar, sve krepa.
Zanimljivo, jer moj DS220+ inace nema problema s normalnim transkodiranjem videa, to sljaka. Ali kad krenu ti tilovi onda je sve mrtvo.
Prvo sto napravi je na klijentu na tv-u forsiraj direct stream za sve sto mozes. Ima par postavki za lokalnu mrezu, ugl ne zelis nista transkodirati.
Plex server settings - plex web quality - iskljuci automatski odabir kvalitete na vrhu
Plex settings - transcoder - tu upali use hw accelerated... obje kvacice i rucno mu odaberi transcoding device. Trebalo bi biti sve ok ako nisi nista cackao, to je defaultno upaljeno.
Sto vise mislim, cini mi se da je mene hebao plex klijent na tvu i da sam promjenio jednu stvar. Daj mi 5min pa editiram post samo da provjerim
EDIT:
Na plex klijentu settings - video quality - adjust automatically off, home streaming max
Video - burn subtitles auto
Advanced - tu se mozes poigrati s h.264 max level, mislim da sam negdje procitao nesto i tome. Meni stoji na default, ali sam mislio da sam to mijenjao.