Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.09.2024., 14:38   #75674
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Stvarno ne znam kaj fali hondi ili mazdi. Ok ak nemaš gdje servisirati to shvaćam.

Evo kupi volvača i budi klasa https://www.njuskalo.hr/auti/volvo-s...oglas-40667135
A nece ih covjek, legitimno. Kao ja francuze i VW, nema sanse da ih djabe dijele. Jedino kad bih razmislio, ali samo razmislio o toj suludoj ideji, recimo da kad rikne da dodju po njega i dofuraju mi novog recimo. Ali nekako mislim da su male sanse za to.

Kad sam ja uzimao kola nekako sam razmisljao vako. Prvo sam razmisljao o motoru a onda o brendu (naravno izuzev francuza i VW). Hibrid mi je bio overkill jer se skoro pa uopce ne vozim po gradu. Kao veliki fan mazde, CX5 mi je otpala jer nema sanse da uzimam auto bez turbine pa da ima neznam koliko konja (i da ima neznam kakve 14:1:whateva kompresije). Jednostavno bi mi to bilo sa konja na magarca. Dizela nisam mogao uzeti osim ako je mercedes za kojeg nisam imao para. Tako da mi je ostao turbo benzinac.

Ali Svabe su stvarno vrh vrhova, prvo najebu sve ostale proizvodjace da odustanu od dizela i onda oni ostanu jedini sa dizelima. I to pogotovo nakon dizelGejta. Kad za koju godinu priznaju da je tosterijada i elektrifikacija propala bas me zanima u kojem ce to smjeru ici. #GretaNaAparatima
Master_Hrc je offline   Reply With Quote