View Single Post
Staro 19.09.2024., 08:31   #5215
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Adaptacija kuće/stana

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Po meni je veliko pitanje dolazi li ta inspekcija nenajavljena. Primjere koje znam da se ugostiteljima zove policija zbog buke redovito završavaju time da isti dobiju najavu da će doći policija pa se imaju vremena utišati. Nerijetko se dernek nastavi nakon što ode policija. Ako ovi rade po sličnom principu onda nemaš što za očekivati od njih. Tu je vjerojatno jedina opcija privatna tužba, koja bi idealno potaknula dotične da te frižidere zamijene ili dovedu u red.

Ovo.

Nema se šta inspekcija najavljivati dućanu ispod osim da se dogovore s poslovođom ili vlasnikom da uzmu mito od njih. Pogotovo u malim mjestima gdje svatko svakoga zna i nitko se nikome ne bi htio zamjerati.

Iz prve ruke porvrđujem da policija ne napravi baš ništa po npr. prijavi kafića. Vide policiju i stišaju glazbu. Policija napiše da su bili i da glazba nije glasna i da kafić nije prekoračio dozvoljeno radno vrijeme. Još ne odu s parkinga a dernek se nastavlja. I tako sto prijava i svaki puta isto. Vertikalni zid je prenosio vibracije.

Morat ćeš džonom kao i sve u Lijepoj našoj. Počni im zvati raznorazne inspekcije za sve i svašta. Maltretiraj ih s time. Inspekcije tome služe kod nas.

I kao što je rečeno privatno certificirano mjerenje buke.