Tema: Iskon
View Single Post
Staro 16.09.2024., 22:09   #6674
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
play.tv nije vezan za pristup na net preko Iskona, radi ako imaš net kod bilo kojeg operatera. Možeš uzeti box od njih ili instalirati android aplikaciju na bilo koji smart tv koji ima čisti android os s google play.
Recimo da službeno ne ide na firestick, ali sam ga natjerao da radi s nekim apkom instaliranim sastrane.
Koristio sam isti acc nekoliko mjeseci na android tvu i iskon ADSL liniji, sad sam ga preselio na drugu gdje je HT optika i vrti se na firesticku 4K max. Istovremeno može raditi samo na jednom uređaju, za prebacivanje na drugi treba kontaktirati helpdesk.
Radi dobro, mislim da je najjeftinije za gledati obične TV kanale , zato sam ga bio i uzeo, starci, antena na zgradi loša i tako...
Ima štekanja koja vjerojatno nisu do neta nego nešto kod njih, doduše rijetko.
App je malo konfuzna što se tiče ergononije, ali radi nekako.
Imam osnovni tv paket + neki filmski koji su davali promotivno. Ništa posebno. Nije 4K nego HD, obični TV programi još nekako, ali kod ovih nekih fimskih je baš loša i mutna slika (na 55" 4K TVu), pogotovo ako je stariji film. Nisam baš detaljnije proučavao jer nije kod mene, ali za te pare solidno.
Za njihov box nemam pojma kako radi.
Hvala na objašnjenju.

Znam to da radi na bilo kojem provajderu di ga spojiš. Starci su navikli na box i daljinski pa bi njima tako ostavio, ako bi ga uzimao uzimao bi najviše radi arene i maxsporta, znači nisu ni FHD kanali nego HD kažeš. Čudno da su tako mutni jer stream od t-coma tj. iskona jel nebi trebao biti baš tako loš.
Thermaltake je offline   Reply With Quote