Tema: Iskon
View Single Post
Staro 16.09.2024., 21:57   #6673
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Pozdrav, zanima me kako funkcionira iskon.play tv, nisam se prije susretao s njim. Znači to kad uzmem dobim uređaj user name i pass spojim uređaj na router ili neki homebox nebitno i to je to predpostavljam ?

Ako ga netko ima može mi malo reći da li ima kakvih štekanja, smrzavanja kakav je što se stabilnosti tiče, da li se isplati uzet.

play.tv nije vezan za pristup na net preko Iskona, radi ako imaš net kod bilo kojeg operatera. Možeš uzeti box od njih ili instalirati android aplikaciju na bilo koji smart tv koji ima čisti android os s google play.
Recimo da službeno ne ide na firestick, ali sam ga natjerao da radi s nekim apkom instaliranim sastrane.
Koristio sam isti acc nekoliko mjeseci na android tvu i iskon ADSL liniji, sad sam ga preselio na drugu gdje je HT optika i vrti se na firesticku 4K max. Istovremeno može raditi samo na jednom uređaju, za prebacivanje na drugi treba kontaktirati helpdesk.
Radi dobro, mislim da je najjeftinije za gledati obične TV kanale , zato sam ga bio i uzeo, starci, antena na zgradi loša i tako...
Ima štekanja koja vjerojatno nisu do neta nego nešto kod njih, doduše rijetko.
App je malo konfuzna što se tiče ergononije, ali radi nekako.
Imam osnovni tv paket + neki filmski koji su davali promotivno. Ništa posebno. Nije 4K nego HD, obični TV programi još nekako, ali kod ovih nekih fimskih je baš loša i mutna slika (na 55" 4K TVu), pogotovo ako je stariji film. Nisam baš detaljnije proučavao jer nije kod mene, ali za te pare solidno.
Za njihov box nemam pojma kako radi.
c-shadow je offline   Reply With Quote