View Single Post
Staro 16.09.2024., 19:33   #980
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
mogu ti reći za 1/500 premium paket,router je nokia G-2426G-B wi-fi 6 router,
osim početnih problema sa gušenjem,razlog je bio loša intalacija kabla od ormara vani,preko ormarića, do kutije na katu(oko 50 m optičkog kabla koji je nakraju bačen) problem su riješili isti dan po prijavi.
u zadnje 3 godine bio sam na t-ht,a1 preko ht infre i sada na telemachu,sve na 1/500,telemachov roter je klasama bolji od onog što konkurencija nudi,prvi puta u zadnjih 10 godina da je nepotrebno kupovat svoj router,
sad 2,5 mjeseca veza nije nijednom pukla laga nikada,razlog je pretpostavljam nezaključanost routera u toj mjeri kao što je kod konkurencije,znaći sve stabilno radi brzina je čak zeru viša nego kod konkurencije 960/560 naspram 950/540,
brzina wi-fi-a 900/560 na nekim kanalima dobijem i 940/560, ali ti kanali nepašu za sve uređaje pa sam zadovoljan i sa 900/560.
android boxevi (2 televizora) rade preko wifi-a bez pucanja veze ,buferiranja,programi se mjenjaju trenutno,bolje nego na reciverima t-coma i a1,za sad sam sa svime prezadovoljan,sve što je dogovoreno ispunjeno je.
Tnx na info.

Vidio sam već u prijašnjim postovima za 1gbps, zanima me baš za 2gbps jer planiram uzet. I kolko portova i kolka je brzina na svakom.

I još me zanima jer sam davno to radio, koja je procedura prelaska sad sam na a1 bez ugovora, ali priključak doma glasi na jednog od ukućana pa me zanima sad bi recimo da telemach glasi na mene, da li samo onda dođem u telemach prijavim novi priključak i oni to automatski odjave ili koja je procedura ? I da li moram telefonsku liniju prebacivat tj. poslat zahtjev da mi ostave isti broj ili i to ide nekim automatizmom. Znam da su mi nazad u dane kada sam prelazio sa amisa na a1 uzeli broj i nisu htjeli dat nazad dok nisam dva puta poslao mail da ću ih tužit pa su mi ga pustili ipak i dobio sam nazad stari broj.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.09.2024. u 19:42.
Thermaltake je offline   Reply With Quote