Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.09.2024., 16:40   #75586
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
2024. model u oba slučaja?
Da, sve isto, osim boje

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Koji je smisao probne voznje, ako gazda vozi? :/ Gdje god sam isao na probnu, ja sam vozio. U jednom slucaju me prodavac odveo malo van centra i onda dao da vozim (ponukan losim iskustvima).

Hocu samo reci, kada sam radio probne, trajale su dosta kratko cca 20ak minuta i isprobavao sam responzivnost motora i vozio kako inace NE vozim svaki dan. Naravno, nisam divljao, ali bi ga stisnuo na semaforu jer ti puste da probas sve sto te zanima. Nisam gledao je li motor zagrijan itd. Auto nije bio moj.

Nisam pametan, vjerujem da je vecina toga koristenje auta u svrhe prodavaca. Ali sigurno je bilo i dosta kratkih probnih. Tko zna i kako su ga vozili, mozda je neka gospodja losije saltala pa je bilo krrr krrr u getribi.

Ako oni garantiraju za auto, ako tebi pase cijena i ako je servisa uredno popunjena (inicijalni pregled na 1000km) onda oke.

Nego pravo pitanjenje, postajes li ti prvi ili drugi vlasnik?
Čovjek je vlasnik ovlaštenog salona/servisa gdje već nekoliko godina servisiram svog Clia. Naravno sve su to njegove riječi za koje ja nemam potvrde, ali da on kaže da kad su u pitanju probne vožnje da uvijek on vozi. I dalje ima garanciju 5 godina/ 100 000km ili ti ga 4 godine i 9 mjeseci/96 500km. Realna ušteda mi je sigurno cca 1500 EUR, što se meni laiku čini kao dobra ponuda.

A sigurno postajem drugi vlasnik
Goranbm je offline   Reply With Quote