View Single Post
Staro 16.09.2024., 09:21   #977
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Koji router dolazi na kraju sa 2Gbps brzinom i jel ima mesh ? Kakav je po stabilnosti i jel ima kakvih mušica me zanima.
mogu ti reći za 1/500 premium paket,router je nokia G-2426G-B wi-fi 6 router,
osim početnih problema sa gušenjem,razlog je bio loša intalacija kabla od ormara vani,preko ormarića, do kutije na katu(oko 50 m optičkog kabla koji je nakraju bačen) problem su riješili isti dan po prijavi.
u zadnje 3 godine bio sam na t-ht,a1 preko ht infre i sada na telemachu,sve na 1/500,telemachov roter je klasama bolji od onog što konkurencija nudi,prvi puta u zadnjih 10 godina da je nepotrebno kupovat svoj router,
sad 2,5 mjeseca veza nije nijednom pukla laga nikada,razlog je pretpostavljam nezaključanost routera u toj mjeri kao što je kod konkurencije,znaći sve stabilno radi brzina je čak zeru viša nego kod konkurencije 960/560 naspram 950/540,
brzina wi-fi-a 900/560 na nekim kanalima dobijem i 940/560, ali ti kanali nepašu za sve uređaje pa sam zadovoljan i sa 900/560.
android boxevi (2 televizora) rade preko wifi-a bez pucanja veze ,buferiranja,programi se mjenjaju trenutno,bolje nego na reciverima t-coma i a1,za sad sam sa svime prezadovoljan,sve što je dogovoreno ispunjeno je.

-

skalar je offline   Reply With Quote