Greg - guru. NAIVAC!
Greg pojma nema ali ima druge prednosti.
1. Uvodi red na forumu.
Da - svi se posvađaju oko ili s njim ... hmmmm
2. Drži broj članova na nivou za ugodnu konverzaciju.
Da, većina novih otiđe, a mi stariji smo već navikli ...i onako slušamo samo sebe i pljujemo druge
3. Vrijeđa jadnika kojemu crknu 2 diska i tome je jadniku jedina briga da to spriječi. Vrlo brzo dođe do rezultata i svi su sretni.
Da, jadnik ili otiđe s foruma ili kupi novi HDD, pa baljezga kako je to sredio pomoću foruma, samo da ga svi ostave na miru...
4. Članovi vode računa o čemu laprdaju jer im u protivnom greg zabije zube u vrat. Jadnik iz točke 3. isprobao.
Si puknul ... pa nema pametne rasprave, a bogami niti probelma više od mjesec dana ...
5. Drži cijene na tržnici na pristojnom nivou iako nikada ništa nije kupio niti prodao.
Ispravka netočnog navoda, kupio od mene 2 ploče, a možda i treću. Ja spuhal par kuna, ali barem nemoram idiotima objašnjavat kaj je to sck.A
6. Nagovara ljude da kupuju jeftino smeće. Inače bi svi slušali RAK-a i imali ABIT i nitko ne bi imao problema i forum bi bio prazan.
Dreams are my reality ...
7. Nadgleda pravila nagradnih igara.
Kad isto kao i mi nema pametnijeg posla
...
Sve u svemu BOB ROCK PcEksperta. Pa se ti zakači s njim.
[/COLOR]
True, true ....
P.S. Privatna iskustva govore da mu iza 2 sata istupi oštrica. Zato sve vrati ujutro, kada se nakon 2 sata sna, povrati u normalu.