upravo zvao za susjedu full paket(to je ovaj jeftiniji) i premium preko nje,12 mjeseci 1euro,plus vračaju izlazninu iz prijevremenog izlaza iz ugovora sa drugim operaterima u spar bonovima.
Citiraj:
Autor Exy
Čuj ovo, samo 1 Gbps 
Znači li ovo da ako imam recimo trenutno Iskon optiku da prilikom prelaska na Telemach ništa ne treba bušiti po zgradi, stanu i sl.?
|
ako ti je optičkanit u stanu,nemjenja se ništa,dobiješ t-comov ont ,i router od operatera na kojeg prelaziš,jedino što ako se pojavi problem,
a problemi prvih par dana su normalni dok se sve nepodesi,rešavanje traje par dana duže,jer se rešavaju na t-com centrali, a prijaviti moraš operateru
na kojeg prelaziš u tvom slućaju telemach,ja sam tako bio na a1,problemi nisu takvi da nemaš ništa,nego zna dolaziti do pucanja,lagova i slično.
ali to se rješava u roku od 10 dana ,i do kraja ugovora nisam imao jedan poziv prema tehničkoj podršci.u mom slučaju t-com je pustio preslab signal,
a međuoperaterska komunikacija je sve samo ne brza.
p.s,ako je optičkanit u stanu nikada se nemjenja kod prelaza na drugog operatera,ako je optika od drugog operatera u zgradi prešteka kabel u hodniku iz kutije u kutiju,
uđe u stan izmjeri signal priključi njihov router i gotovo,pametno bi bilo da napraviš seed test,dok je u stanu i to je sve zajedno traje 10 minuta,tolko je u stanu,
preko t-com infre ni 5 minuta.