View Single Post
Staro 14.09.2024., 11:43   #2066
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
STAN: kupovina, krediti, APN...

Yup. Gradi GIP Pionir koliko mi je poznato. Tamo je odletio krov sa zgrade prošle godine u onoj oluji pa se lijepo vidjelo kako su štedjeli na ankerima za krov i daskama. Nisu ni u potresu spektakularno prošli. Bilo je puknute žbuke iznutra već na prvim katovima.

Svako malo ostaju bez tople vode zbog puknutih cijevi ali i bez struje jer se mreža u kvartu nije proširivala pa kada ostanu bez grijanja svi upale klime pa izgori trafostanica. A nema plina. Hladno ti je, u mraku si i ne možeš si ništa skuhati. Ljudi su si pokupovali roštilje na plinsku bocu i ugljen i stavili na terase baš za te situacije.

Kvart je pun betona s vrlo malo zelenila, dalekovod prolazi blizu, CIOS ponekad smrdi (nekad se i “slučajno” zapali) a gužvetine u špici su koma.

Grad do jučer nije ništa ulagao u infrastrukturu tog kvarta jer Bandić tamo nije dobivao glasove. Bila je hrpa nesreća zbog nedostatka semafora, na periode skoro svakodnevno. Jednoj sam posvjedočio.

U planovima je novi vrtić ali sumnjam da će primiti dovoljno klinaca za sve te mlade obitelji tamo. Lokalna pošta izgara od posla. Tisuće obitelji su se doselile a pošta niti jedna nova.

Cijena kvadrata: prava sitnica s obzirom na sve navedeno.

Samo za info. Navalite!