View Single Post
Staro 13.09.2024., 13:30   #1066
creatin
Premium

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ima li još netko u problemima kao ja?
Optika mi nije dostupna, samo bakar, ht me hebe ko majmuna jer mi je brzina downgrejdana sa 60/15 na 40/8 zbog novog maxtva, i još poskupljuju na 40 eura.
Iskon mi se nudi sa istim setom programa za cca 34 eura, obećaju povratak na 60/15 brzine.
A1 ne nudi ništa, osim 4g homeboxa.
Ht ima opciju 2, gigabox+ sa 5g ruterom + samostalni maxtv, ali ne garantiraju da će izmjerene brzine od trenutnih testiranih 200/70 biti 'pod normalno', ali ta 'igra' je još kudikamo skuplja od ht opcije 1 preko bakra, što ne dolazi u obzir, osim da idem tražit neki iptv sa ovih opskurnih ponuda, umjesto maxtva.
Telci ne znaju ništa o potencijalnoj brzini, samo kažu bit će vam ista kao i do sad -.-, nemaju arene, nemaju maxsport, ali cjenovno su u par eura ispod ht-a.
I to je to.
Što sad, pojest govno i ostat na ht-u pa se natezat s njima mjesecima da pronađu uzrok toliko downgrejda brzine, ili otić za 6, 7eura manje na iskon, koji je opet ht-ov, ali eto, 24x7 eura i nije za bacit za istu uslugu, ili probat sreću sa gigaboxom i 5g-om?
Dajte neke savjete, jer sam lud. Kod staraca je prošla a1 optika (8km dalje od mene), i najosnovniji paket radi 5x bolje nego ovo cirkusiranje na bakru zadnjih pola godine. Online gejmanje je gotovo nemoguće, isto kao i svaki pokušaj gledanja npr youtubea na 1 mobu i vraćanja programa unazad na tv-u, u isto vrijeme. Već imam tikove od trzanja
Starlink, imas polovne opreme na fb stranici od Starlink Croatia od ljudi koji su dobili optiku ili drugu bolju opciju od Starlinka, mjesecno 50 eura.
Ili uzmes opciju najam s njihove stranice, mislim da je onda 60 eura mjesecno. Brzine do 200 mbita, meni u Dalmaciji zna ici i brze. Problem je kod kise, ostane bez veze na 2-3 min i onda se uspostavi veza i dalje radi normalno.
creatin je offline   Reply With Quote