View Single Post
Staro 12.09.2024., 23:11   #1063
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ima li još netko u problemima kao ja?
Optika mi nije dostupna, samo bakar, ht me hebe ko majmuna jer mi je brzina downgrejdana sa 60/15 na 40/8 zbog novog maxtva, i još poskupljuju na 40 eura.
Iskon mi se nudi sa istim setom programa za cca 34 eura, obećaju povratak na 60/15 brzine.
A1 ne nudi ništa, osim 4g homeboxa.
Ht ima opciju 2, gigabox+ sa 5g ruterom + samostalni maxtv, ali ne garantiraju da će izmjerene brzine od trenutnih testiranih 200/70 biti 'pod normalno', ali ta 'igra' je još kudikamo skuplja od ht opcije 1 preko bakra, što ne dolazi u obzir, osim da idem tražit neki iptv sa ovih opskurnih ponuda, umjesto maxtva.
Telci ne znaju ništa o potencijalnoj brzini, samo kažu bit će vam ista kao i do sad -.-, nemaju arene, nemaju maxsport, ali cjenovno su u par eura ispod ht-a.
I to je to.
Što sad, pojest govno i ostat na ht-u pa se natezat s njima mjesecima da pronađu uzrok toliko downgrejda brzine, ili otić za 6, 7eura manje na iskon, koji je opet ht-ov, ali eto, 24x7 eura i nije za bacit za istu uslugu, ili probat sreću sa gigaboxom i 5g-om?
Dajte neke savjete, jer sam lud. Kod staraca je prošla a1 optika (8km dalje od mene), i najosnovniji paket radi 5x bolje nego ovo cirkusiranje na bakru zadnjih pola godine. Online gejmanje je gotovo nemoguće, isto kao i svaki pokušaj gledanja npr youtubea na 1 mobu i vraćanja programa unazad na tv-u, u isto vrijeme. Već imam tikove od trzanja

Neces dobiti bolji brzinu ni kod iskona. Isprobano. Iskon -ht. Isto je. Imat ces greske na liniji kao dosad i nece ti rijesiti nista. Ja se ganjam sa iskonom jer je kutija u banani i kada pada kisa imam puno gresaka , isto je bilo s ht-om, RIJESENO, a nije rijeseno. I tako prijavljujem greske vec 3 godine i HTu i Iskonu. Zato sam vec dugo bez UO i nedavno me zvali i doveli optiku blizu kuce pa cekam ukljucenje
spawn je offline   Reply With Quote