Citiraj:
Autor Hamm
Ne znam zasto se to tako gleda. Niti jedan slizbeni ili renta i auto nisam unistavao i gazio.
Vozio sam ga kao da je moj. Ne vidim poantu u unistavanju. Vjerujem da tako razmislja i vecina populacije.
|
Fakat me opet tjeraš da bacam slike i pišem horor priče kaj ekipa radi i kako vozi rentane aute i to u jednoj ''civiliziranoj'' kanadi.

Sad zabrij kak je u rvackoj di ekipa često vadi mast i vlastitom autu.
To kaj ti, ja, i gro ekipe ovdje pazimo na svaki auto koji vozimo, pa bio to i službeni, je drugi par rukava. Ali vjeruj mi, jaaaako puno ekipe jednostavno zaboli falus za auto.
Veliš u 30k nije mogao toliko rasturit auto, pa u tjedan dana možeš ubit auto do te mjere da ga ne želiš nazad
Prvi mamlaz - av Dubrovnik potez od rotora do velesajma, sve tri trake pune. Lik se valjda 6 puta prestrojio iz jedne trake u drugu da bi na kraju bio duljinu auta ispred mene. Tak jasno dva puta skoro pogodio auto u traci u koju se ubacivao.
Mamlaz drugi - av Dubrovnik križanje s Većeslava Holjevca. Tip mrtav hladan na crveno skrene lijevo iz Av Dubrovnik prema mostu. Zaletio se valjda zadnji u koloni za skretanje, crveno već debelo svjetli i umjesto da stane lik po gasu i kroz križanje. Kad je naletio na šine auto se translatirao bočno napola u susjednu traku bikoz mokar čelik = ekvikvalent poledice.
Mamlaz treći i njega bi zatukao tupim predmetom. - Ulica grada Chicaga stanem na križanju propustit pješaka i biciklista, konj iza obiđe mene kroz križanje i skoro pobere pješaka, preleti preko dva seta ležečih (prije i poslije križanja) i nastavi dalje. Da stvar bude gora, primjetio sam da ima klinca iza u sjedalici. Dakle, koliko mrtvo jebeno retardiran moraš bit.
Pazi sad situacije, pješak je sav izbezumljen da kak to da je neki krkan u bemveju stao pustit ga a gotovo ga pregazio rvat katolik u nekoj tamo škodi.