12.09.2024., 17:32
|
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2020
|
Citiraj:
Autor geronimo_2
Svi? Sumnjam da je iskon. Bar nije bio pred mj kad sam proučavao. Njih bi odma uzeo po onih 17e mj.
Nekak preferiram fibernet (23e, prva 3 mj 1e, 200mbit). Jedino mi je brzina veća na tele, al sta mi to znači. Meni 200mbit vise nego super. Koji ce mo k 1gbit neznam. Ali opet teeba razmislit. Opet sam ih zvao danas (tele) i rekli da ce nazvat sa ponudom. Ak ne nazovu do popodne ih krizam.
edit: sta ja jos necu cuti majko mila, koje idiotko gubljenje korisnika. znaci nazovem sad iskon. objasnim situaciju i majstor mi kaze da mi nemoze dati info dali mogu iskon preko rune-a dok nisam postojeci korisnik, odnosno trebalo bi prvo da me se prebaci preko postojeceg bakra na njih (sad sam t-koma), da bi mi onda tek dali info jel available il ne. lol.
ak tko ima bolju info, nekakvoh agenta koji se vise potrudi il nest, pisite, moze i pm,...
|
I ja sam prije razmišljao da sa Fiberneta pređem na Telemach i spojim Eon pošto ga imam i dobio sam dosta povoljnu cijenu. Ali sam se predomislio i zato što sam od Telemacha dobio takvu pljusku čak su me i idiotom pravili ali neću sada o tome. Korisnička podrška Telemacha je katastrofa. I ne daj bože da ti se nešto pokvari itd. Evo treća godina ističe a ja na Fibernetu gdje ću i ostati. Jedan primjer : pred mjesec dana jedno popodne router otišao u vijećna lovišta. Pošaljem poruku Fibernetu van radnog vremena i odmah mi se javi gospodin Marko (sve pohvale) i utvrdimo router treba zamijeniti i sutradan sve riješeno. Kod Telemacha možda za tjedan dana, jedino Ht riješava u roku 48 h. Lijep pozdrav.
|
|
|