Citiraj:
Autor medo
Da. Dio ide iz pričuve a dio ide iz našeg džepa. Bojler kupujemo i montiramo sami.
Ne znam točno detalje. Bili su tu na izvidu predstavnik stanara, upravitelj zgrade, dimnjačar, uzeli izjave odnosno zahtjeve… Upravitelj zgrade je rekao da je većina suvlasnika pristala (4 od 5) da baba mora postupiti kao većina stanara ili će joj plombirati bojler budući da više neće imati dimnjak. Dimnjačar je još prije toga rekao da je već imao takve situacije i da s time nema zezancije.
|
Istu raspravu imam sa svojim idiotima u zgradi. Bojleri su u 95% stanova od prvog dana, tj. 25 godina i na izmaku su snaga.
Dobijem da sve promjenimo odjednom, 250kn mjesečno po stanu kredit za cijelu zgradu i mir....razapeli me na križ ko Isusa da nisam normalan itd.
Sad smo konacno uspjeli dvije vertikale dogovorit, kroz mj dana idu radovi..sad samo čekam ostale kad prvom nešto krepa pa krene kukanje.
Najviše mi žao ovih ostalih koji imaju problema, a neko na vertikali se pravi pametan.
Ko ti je upravitelj? Pitao sam svoje i dimnjačara pa nisu bas rekli da je plombiranje moguće.