View Single Post
Staro 11.09.2024., 14:45   #965
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
od routera možeš birati Nokia G-2425G-A (wi-fi 5) i ili moraš napomenuti pri sklapanju ugovora tri puta bolji router Nokia G-2426G-B (wi-fi 6) web ui je gotovo identičan,firmware nije ni približno toliko zaključan kao kod konkurencije,nemaš admin pristup ali sve što ti treba možeš podesiti, sa G-2426G-B nema potrebe za kupovanjem svojeg routera,wifi je dovoljno dobar(850-900/560) da pokreće njihove android boxeve(televizija) u dvije sobe,tako da ti sva 4 porta ostaju slobodna za druge uređaje,kod mene je potreba za 5 uređaja pa je spojen "pametni" Switch TP-LINK TL-gigabit SG108E kad sam ga kupovao prije 5-6 godina bio je 170kn sad kolko sam vidio u mallu 25 eura nije baš "najpametniji" ali služi svrsi,preko žice je na svim uređajima brzina 960/560,nema laga pucanja veze,kod mene za sad treći mjesec je u tjeku izgleda da promjena ip adrese ide u intervalima 1 puta mjesečno ,bio sam u zadnjih 5 godina na t-comu ,na a1 preko ht infre na istim brzinama(1/500) sada na telemachu ,ovo je daleko najbolji router koji operateri nude.

"edit: da, napokon im je vidljivo da su čavle available preko rune-a. pred par mjeseci jos uvjek im je pokazivalo da nije."

tako ti je kod svih operatera očito termin spalanja ovisi o odlukama odozgora kad će to biti je tajna i unutar firme,
recimo kod prijatelja na t-comu kad se informirao rečeno mu je za tri mjeseca nakon 15 dana jebio dostupan,a na a1 nedostupan pa drugi dan ,
telefonska ponuda za ugovor znaći dostupan,problem je da baš nijedan operater dostupnost na veliko više ne reklamira,ako se neinformiraš -neznaš

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 11.09.2024. u 15:04.
skalar je offline   Reply With Quote