View Single Post
Staro 09.03.2006., 15:40   #1
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Intel Pentium D 920 PRESLER - preview

Imao sam jednu kofiguraciju za složiti na poslu - i to INTEL PENTIUM D 920 sa PRESLER jezgrom...

dakle, proc ima 2 jezgre, rađen u 65nm tehnologiji, sa 2x2mb L2 cache i sa 2x2800mhz...

ploča je abit aw8, mema 4x512mb OCZ GOLD GX XTC 5400 EL...

sve kaj sam uspio ovako na brzaka probati i poslikati je ovo:

naravno, gore je intelov BOX kuler, ali je proc doslovce HLADAN, radi na 1.25V i na defaultu jedva da prelazi 30 stupnjeva, a kad ga opteretim dogura do 40 stupnjeva max...drugim riječima, da je gore vodeno ili sonic tower, proc bi bio leden...hehehD: cheers2

ovako, sa lošim box kulerom i sa 4 keksa memorije, i sa tim da sam se prvi put susreo sa 955 čipsetom i s775 procom nije loše, 4000mhz nestablino na 1.55V vcore...sve me strah da to mogu zadržati par dana i još složiti gore fazno...joj milane...: CoolRamb

e, da, latencije meme sam ostavio BY SPD jer nemam pojma kako se ponaša ddr2, i na kojim latencijama i sa kojim naponom da ih testiram...a nisam imao vremena to sve podešavati...

eto, tek toliko da vidite šta novi inteli mogu... a šta će tek biti kada totalno napuste NETburst arhitekturu...OVERCLOCKER'S PARADISE...hehe...
masni je offline   Reply With Quote