S obzirom da smo u topicu o stanovima, budem se malo vise fokusirao na taj aspekt, za sve ostale infoe mozemo na PM nastaviti.
Inace sam u aj-tiju. Preselio sam se sa familijom prije nekih godinu dana. Nisam dobio dobio dojam da je kriza, gradi se i preureduje na sve strane a grad i bez toga izgleda cudo jedno. Istina, koliko citam na kroativu par velikih gradjevinskih firmi je otislo u stecaj. Ali to ti nije kao u Rvackoj, da je ekipa bez posla. Jednostavno se ili promijeni poslodavac ili bransa, ovdje to nije problem.
Sto se tice stanova, ja sam u jednom danu pogledao 3 stana i dao za jedan ponudu i to je bilo to. Sveukupno sam trazio nekih 2 tjedna stan. Imas socijalne stanove koje iznajmljuje grad Bec, imas stare stanove koje iznajmljuju firme i grad Bec, isto, onda naravno stanove koje privatni vlasnici iznajmljuju. Uglavnom svega ima, a cijene se krecu od 500 eura pa do valjda 5k ovisno o becirku. Uglavnom IMO, jeftiniji je najam ili u najgorem slucaju isti nego u Rvackoj pa si ti sad misli

Sto se tice tvoje Sardinije, moram priznati zvuci egzoticno ali visoki porezi i kaos administracija mi ne zvuci bas idelano mjesto za zivot sa djecom