View Single Post
Staro 11.09.2024., 08:48   #2048
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
This. Nije samo stvar u nekretnini, ima nesto i u lovi.. Zajebanciju na stranu, nije samo bitna nekretnina. Opcenito je kvaliteta zivota ta koja bi se trebala gledati kad se mijenja grad/drzava. Neznam da li si sam ili sa familijom ali to je definitvno jos jedan aspekt zivota koji je ful bitan.
Vidim da ti je lokacija Beč. Inače od kad sam se vratio iz Beča pripremam se za preseljenje tamo. Ugl, učim njemački na mob aplikacijama 3 godine, naučio software u mojoj struci koji koriste Austrijanci i Nijemci...
Za dvije godine ću ostat s curom solo, jedno dijete živi i radi u Zg, a drugo ide tamo za dvije godine, i mama im je tamo.

Anyway, držim fokus na toj ideji dobrih 4 godine i trebam još dvije. Nadam se da ideja neće izblijedit iako ima još primamljivih lokacija. (Sardinija lol.)

Ali Beč je heben grad na 300km od mene. Proučio sam kvartove (Bezirke) i već imam sliku otprilike šta i kako. Jedino što je problem da je u Austriji u građevini trenutno kriza. Par godina u rikverc, ponuda stanova se prepolovila. Bar na Willhabenu. Dal su te stvari povezane, ne znam, ali frendovi koji također rade u mojoj struci kažu da je smanjen obim posla.
Hrc kaj ti radiš tamo? Daj malo infa.
Piksa je offline   Reply With Quote