Citiraj:
Autor Master_Hrc
This. Nije samo stvar u nekretnini, ima nesto i u lovi.  . Zajebanciju na stranu, nije samo bitna nekretnina. Opcenito je kvaliteta zivota ta koja bi se trebala gledati kad se mijenja grad/drzava. Neznam da li si sam ili sa familijom ali to je definitvno jos jedan aspekt zivota koji je ful bitan.
|
Vidim da ti je lokacija Beč. Inače od kad sam se vratio iz Beča pripremam se za preseljenje tamo. Ugl, učim njemački na mob aplikacijama 3 godine, naučio software u mojoj struci koji koriste Austrijanci i Nijemci...
Za dvije godine ću ostat s curom solo, jedno dijete živi i radi u Zg, a drugo ide tamo za dvije godine, i mama im je tamo.
Anyway, držim fokus na toj ideji dobrih 4 godine i trebam još dvije. Nadam se da ideja neće izblijedit iako ima još primamljivih lokacija. (Sardinija lol.)
Ali Beč je heben grad na 300km od mene. Proučio sam kvartove (Bezirke) i već imam sliku otprilike šta i kako. Jedino što je problem da je u Austriji u građevini trenutno kriza. Par godina u rikverc, ponuda stanova se prepolovila. Bar na Willhabenu. Dal su te stvari povezane, ne znam, ali frendovi koji također rade u mojoj struci kažu da je smanjen obim posla.
Hrc kaj ti radiš tamo? Daj malo infa.