Citiraj:
Autor Mirkopoter
Jbg mene npr. Wukong i slične souls igre ne zanimaju jer nemam živaca za to 
|
Iskreno ni mene, ali me Wu kong baš vuče, kažu da je lakši od Elden ringa, pa da mu dam šansu.
Jučer sam pazario baš na popustu Hogwarts Legacy koji još nisam odigrao, tako da meni sasvim dovoljno igara.
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat
GTA6 planiram igrati na PC kao i sve GTA dosada, nikako mi ne leži na kontroleru. A još k tome da mijenjam sadašnji PS5 za pro radi jedne igre, i zasada još nepoznata unapređenja, nema teorije. Za sve "bolje", koristi se PC ionako kao i dosada, a PS je za tekken, nogač, i LEGO igre za klince, te od neki dan za genijalnog Astro bota. A tako će vjv biti još par godina.
Vjerujem kako u trenutku potrebe smjene sadašnjeg PS5, već će šestica biti u najavi (2030+)
|
Ja sam od kompa odustao, imao sasvim solidan komp i rasprodao sve , jer mi za casual gaming puno više leži PS, na kompu sam također skoro sve igre peglao sa Xbox kontrolerom, tako da ne vidim više smisao ulagati veliku lovu u komp radi gaminga.
Na Pro ciljam jer se šuška da će GTA 6 na običnoj konzoli raditi u 30 fps-a, a iskreno ispod 60 fps-a ne mogu probaviti igre više, a veliki sam fan GTA serijala, pa lako moguće da pazarim neki Ps5 Pro GTA 6 bundle, ali odlučim tek kada konzola bude koji mjesec vani pa vidim što nudi.
Mislim da će 2030 šestica već naveliko biti vani, a ne u najavi.
EDIT: devaa@
Vrijeme ekskluziva je prošlo, čini mi se da će se sve na svemu uskoro moći igrati.
Ja sam također ps 4 (prva moja konzola) kupio zbog ekskluziva, imao komp stalno i skonto jednostavno da mi PS više leži, samo da naprave da sve igre rade u minimalno 60 fps-a i doslovno mi je konzola no brainer s obzirom na uloženo/dobiveno.
Meni je dovoljno uvjerenje da će PS 6 koštati kao jedna malo bolja grafička,a gdje je još ostatak kompa, a o upgrejditisu neću ni pričati, prisjelo mi