View Single Post
Staro 10.09.2024., 08:22   #4394
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
EDIT:
Ovo sam zaboravio:
Server settings - Library - tu imas sve postavke kako i kada da skenira library

Po defaultu je automatsko skeniranje iz nekog razloga - ugaseno :|

Thanks! Ovo je riješilo problem, sad sve učitava odmah, zadao sam mu da skenira svaki put kad bude promejna u folderu. Ne mogu vjerovat da je default auto scan off :/

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Ekipa jednostavno rješenje za rename filmova i serija i to radi automatski Radarr i Sonarr. Obje app idu na synology preko synocommunity i rade perfektno jos da ga upogonite sa usenetom i bazarr imate full automatiku. Kad izađe film/serija skine ga prebaci rename ubaci titlove plex ga normalno učita i sve radi kako treba. Sonarr i radarr rade i na torrent koliko znam. Ja ga imam preko useneta već 15tak godina prije ručno sve a sad automatika i radi perfektno.

Zanimljivo, budem i ovo malo reserchao kad vremena ulovim, mada nisam nikad usenet koristio u takve svrhe, niti za išta općenito.

Citiraj:
Drugo rješenje od plexa je jellyfin dosta dobar program nekaj između kodija i plexa isto server se digne na synology i perideri ali mora biti određeni synology na starijima baš ne radi tima ispod 2018godine
Jellyfin sam htipo probati, dodao synncom repository, našao ga tamo i skinuo i tu priča staje, nakod downloada neće ga instalirati. Probao i ručno, neće. Tu sam odustao

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 10.09.2024. u 10:29.
Roberto je offline   Reply With Quote