Citiraj:
Autor xlr
Kod mene je devijacija nastala u vrticu
|
i ja sam ju imao od ranog djetinjstva i mučio se većinu života i zato sam se naučio inhalirati od malena. Isto da bih preživo zimu sam morao koristit operil jer inače mi je nos bio stalno začepljen, a da bi izbjegao ovisnost sam kapao jedan dan jednu a drugi drugu nosnicu i to samo prije spavanja te bi prestajao kapat vikendom.
I tamo s 35 sam odlučio srediti devijaciju operacijom i nakon promjene 8 otorinaca, što socijalnih što privatnih, našao sam profesora Klapana koji je bog za otorinu i za razliku od ovih drugih, on je prvo otorinac sa spec. kirurgije, dok su ostali kirurzi sa spec. otorine kako bi mogli raditi plastične operacije nosa. Klapan zna kako nos i sinusi moraju funkcionirati i od toga polazi a dok kirurzi sa spec otorine polaze od estetike a što će biti unutra s kanalima koga briga.
Operacija je bila laserska, vrlo ugodna, trajala je 20min pod lokalnom anestezijom, nije gurao 2m gaze u nos već tufere vate s antibiotskom masti i nakon 2 dana od operacije ih je vadio i disao sam na nos ko nikad u životu. Tad me koštalo 17.000kn i ne žalim ni lipe, platio bih opet!
Kog zanima, toplo preporučam
https://poliklinika-klapan.com/hr