Citiraj:
Autor Miki9
Bome ova Alia iz 2003. je bombončić, baš bi popratio seriju samo da vidim kaj mala izvodi.
Vidim knjigice se čitaju, još samo da netko instalira Dune 2000, retro bogovi će bit zadovoljni hehe
Fun fact, sad me sve to sve podsjetilo da sam ko klinac u školi, mozda 5,6. razred, u naletu nekakve kratkotrajne intenzive inspiracije, počeo pisat vlastitu knjigu na tematiku Dine, no ko i sva druga klinac sranja "velike ideje, realizacija nikakva", nisam dospio dulje od pola stranice...
jebiga frende, nisu knjige sastavci iz hrvatskog il zadaćnica
|
pa tu je bilo najvaznije da su zadacnice bez gramatickih gresaka, da se iduci sat hrvatskog moze chillat bez popravljanja.... ko te pita za kreativnost!

)
@Lacy: kapa dole! ja sam trenutno na sirenama titana od vonneguta, dina ce iza.
da ne offtopicarim u potpunosti, pogleda longlegs... stajaznam, hajp je bia stvaran, rezultat i ne bas... ima nekih solidnih aspekata kao npr rad kamere, ali sama radnja je malo djetinjasta, dijalozi wannabe lynchovski na trenutke.... nick cage je i dalje bog 'ne-odbijam-nikakav-ali-bas-nikakav-scenarij' svemira, definitivno filmski pandan voljenog punca iz las vegas faze.... sav taj mis-mas je u dovoljnoj mjeri gledljiv.... da je za brzi zaborav - nije, da je za dugo sjecanje - jos manje....