@
mamikulcic - a kojih skupih sprejeva brate mili? ovo sve šta koristim nije ni toliko skupo, koliko je vražja kemijuština, bez koje ne mogu, a da je ne upotrebljavam, bilo bi mi još gore (cipla flutikazonfuroat, ksilometazolin itd.)
imam osjećaj kada se spominje obična fiziološka otopina i to pomogne vama odraslima/vašoj djeci, da to meni ne bi apsolutno ništa pomoglo nakon sve ove kemijuštine :/ šta ti žena koristi zimi, samo fiziološku otopinu? koju?
šta postoji u slobodnoj prodaji za električne kompresorske inhalatore?
@
telefunken - ti se inhaliraš u onom old skul - na vruću, tj. vrelu vodu/paru? meni ni to kao djetetu nije bilo praktično jer bi se full brzo spustila temp. vode i prestala bi se stvarati para, ne znam ... odakle ti ta biljka? to kupuješ nešto gotovo ili sam radiš?
@
medo - pa ta "moderna" go*na sam koristio prije 30-ak godina, kada sam bio dijete, nije baš to neka novina sada... a za fiziološku otopinu, vidiš da ljudi kupuju one male 5 ml-arske ampule u mekanim plastičnim pakiranjima, i to bace, ne zatvaraju/otvaraju nekakve litarske boce fiziološke otopine, a za buku imam ušne štitnike s gradilišta

ubijaju bilo kakvu buku, garantirano

ne kužim zašto i po čemu kompresorski inhalatori kontaminiraju zrak?
@
Juice - samo fiziološku i to je to? ništa drugo?
prema povijesti lijekova koje koristim unazad sto godina, teško mi je povjerovati da će mi obična fiziološka otopina pomoći (a s druge strane mi je jako drago da vašoj djeci i vama tako nešto "vulgaris" pomaže), a da prethodno nešto nije dodatno kapano u nju (i to preko recepta), ali ajde, budemo sutra isprobali sutra, idem u apoteku malo prošnjofati šta preporučuju za kompresorski električni inhalator, čisto da ubijem radoznalost kako nova aparatura radi