View Single Post
Staro 06.09.2024., 14:18   #39
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
i meni treba nešto slično, kao i xlr-u iznad, također za vođenje mjesečnih troškova (odnosno, bitnije - na dnevnoj razini) na gluposti i potrepštine, ali ne na desktop varijanti excela, već to sve radim iz google drive-a, ali ja ne bih ovako komplicirao kao on i detaljizirao, meni treba rješene za sljedeći problem:

BENZIN: i onda u ćeliji pored 50€, -> ok, sada do sljedećeg tankanja tu stoji 50€, odem za tri dana, natankam 35€ -> dali mogu nekako napraviti da kada upišem tih "novijih" 35€ vrijednost, ćelija jednostavno pregazi prijašnjih 50€ = i napravi sada zbroj koji iznosi = 85€

Dakle, ono šta želim izbjeći je manualno računanje napamet (zbrajanje) ili pak zbrajanje kalkulatorom, npr. danas sam u kauflandu potrošio 22.45€, kasnije u plodinama 13.65€, konzum 9.99€ -> i time kako ja ubacujem nove vrijednosti u identičnu ćeliju da ih automatizam zbraja

jedino šta mi je do sada palo na pamet, kao nekakvom muji, recimo: MESO: 13.25€, -> za tri dana idem u mesnicu kupim mesa za 33.36€,... da započnem tu ćeliju na način "= 13.25+33.36" - i tako je završim, onda za nekoliko dana kada opet idem u shopping mesa samo dodam npr. nakon 33.36"+12.86" i tako u krug

dali ima neki jednostavniji način od ovog?