Citiraj:
Autor lowrider
Zvuždanje (ležajevi osobine turba) i pištanje zraka radi pukotine na nekoj cijevi između turba i usisne grane, su dosta različiti. Oboje nije dobro.
Što je konkretno kod tebe, to ovako nemožemo znati
|
zviždanje se čuje kako se dodaje gas i to s blagim odmakom, znači kad turbina zavrti. Inače prije javljanja ovog problema mi se dešavalo da kad vozim iznad 3000 okretaja mi se upali greška s motorom ali se ugasi čim smanjim ispod 3000 okretaja. Majstor je to već provjeravao i rekao da to javlja senzor za tlak, no nije nalazi grešku pa je rekao da vozim pa ćemno vidit ako bude što. To je već dvije godine tako
Inače svi problemi su počeli kad mi se jednom prije 2 god pregrijao motor jer je pukao plastični spoj na hladnjaku od kuda je iscurila tekućima u roku keks i motor se pregrijao. iako sam odmah stao čim se upalila crvena lampica, osjetio se miris paljene plastike i motor se dimio. Dok se hladio se čulo namještanje metala o metal, onako oštrki metalni "klang!" zvuk. I kažem, bio je kod majstora, nije našao probleme, auto evo vozi već dvije godine osim što ga ne smijem dizat izna 3000 okretaja...
meni se čini da je do puštanja cijevi i kladio bi se na to, pa eto, ako pušta cijev, da li mi je pametno se s time vozit do mehaničara?